V okviru čezmejnega programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska bomo v soboto, 18. septembra 2021, praznovali letošnji, že deseti Dan evropskega sodelovanja. 

Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodku, kjer vam bomo v počastitev pomembne obletnice pokazali rezultate  sofinanciranih projektov.

Dogodek se bo odvijal na dveh lokacijah (RIS dvorec Rakičan in EXPANO), kjer vam bodo projektni partnerji projektov Horse based tourism – HBT, Back in the day, Dual Transfer, Green Reg in Green line predstavili projektne rezultate in pomen čezmejnega sodelovanja.  Začetek in konec dogodka bo v RIS dvorec Rakičan, v Sloveniji.

Vabljeni ste da se nam pridružite in spoznate naše programsko območje!

Zaradi trenutnih razmer bo dogodek potekal v omejenem obsegu. Dogodek bo v večjem obsegu potekal na prostem. Upoštevani bodo standardi in priporočila ter trenutno veljavni ukrepi za preprečevanje okužb skladni z navodili NIJZ

Organizatorji zagotavljajo spremstvo na kratki poti med lokacijama dogodka, brezplačno hrano na začetku in ob zaključku, vi pa dobro voljo!

Ker je število udeležencev omejeno vas prosimo, da se na dogodek prijavite čimprej. Udeležba na dogodku je na lastno odgovornost.

V primeru slabega vremena bodo vse aktivnosti, razen kratkega pohoda in vožnje s kočijo, ki bosta odpadli, potekale v RIS dvorec Rakičan.

Vabilo in program EC Day 2021

Za prijavo kliknite na ustrezno povezavo: http://www.si-hu.eu/en2/sihu_ec-day__event_2021/

Za več informacij o EC DAY obiščite spletno stran www.ecday.eu.