kisléptékű projektek

Kisléptékű projektekre vonatkozó Nyílt pályázati felhívás

A Kisléptékű  projektekre vonatkozó Nyílt pályázati felhívás 2023. május 26-án jelent meg a Szlovén Köztársaság Hivatalos Közlönyében és ezen a weboldalon.

A program úgynevezett nyílt pályázati rendszer alapján működik. Ez azt jelenti, hogy a pályázók a Nyílt pályázati felhívás megjelenését követően folyamatosan nyújthatnak be kisléptékű projektpályázatokat, mindaddig amíg a források rendelkezésre állnak.

Az egyes Monitoring Bizottsági ülések előtt, a megfelelő határidőn belül beérkezett és minden követelménynek megfelelő pályázatokról a Monitoring Bizottság dönt. A kisléptékű  projektjavaslatok benyújtásának első határideje 2023. július 28. 12.00 óra (déli 12 óra).

A kisléptékű projektekre vonatkozó nyílt pályázati felhívással kapcsolatos általános kérdésekkel forduljon Jasmina Litrophoz (+386 1 400 3162), Gombás Ágneshez (Info pont Zalaegerszeg, +36 (06)92 511 070) és Takács Anitához (Info pont Szombathely, +36 20 959 1669). A Jems rendszerrel kapcsolatos részletes információkért kérjük, hívja a +386 1 400 3160-es telefonszámot.

Kisléptékű projektekre vonatkozó Nyílt pályázati felhívás

Szlovénia-Magyarország Interreg Program

A kisléptékű projektek kedvezményezettjeinek  szóló kézikönyv

A pályázati formanyomtatvány melléklete

ERFA támogatási szerződés minta

Workshopok pályázóknak

Tudnivalók a pályázóknak szóló workshopokról

A pályázóknak szóló workshop 2023. június 20-án kerül megrendezésre Magyarországon.

Közös elektronikus monitoring rendszer

A Jems egy kommunikációs portállal ellátott monitoring rendszer, amely támogatja a projektek és a program benyújtását, jóváhagyását, kezelését és adminisztrációját.

Gyakran ismételt kérdések

Itt lesz majd elérhető a gyakran ismételt kérdések gyűjteménye.