standard projektek

Nyílt pályázati felhívás

A standard projektekre vonatkozó Nyílt pályázati felhívás 2023. március 3-án jelent meg a Szlovén Köztársaság Hivatalos Közlönyében és ezen a weboldalon.

A program úgynevezett nyílt pályázati rendszer alapján működik. Ez azt jelenti, hogy a pályázók a Nyílt pályázati felhívás megjelenését követően folyamatosan nyújthatnak be pályázatokat, mindaddig amíg a források rendelkezésre állnak.

Az egyes Monitoring Bizottsági ülések előtt, a megfelelő határidőn belül beérkezett és minden követelménynek megfelelő pályázatokról a Monitoring Bizottság dönt.

A standard projektjavaslatok benyújtásának első határideje 2023. május 8. 12.00 óra (déli 12 óra).

A standard projektjavaslatok benyújtásának második határideje 2024. január 19., déli 12 óra.

A nyílt pályázati felhívással kapcsolatos általános kérdésekkel forduljon Jasmina Litrophoz (+386 1 400 3162), Gombás Ágneshez (Info pont Zalaegerszeg, +36 (06)92 511 070) és Takács Anitához (Info pont Szombathely, +36 20 959 1669). A Jems programmal kapcsolatos részletes információkért kérjük, hívja a +386 1 400 3160-es telefonszámot.

Nyílt pályázati felhívás

Tájékoztatók

Szlovénia-Magyarország Interreg Program

Kedvezményezetteknek szóló kézikönyv

A pályázati formanyomtatvány mellékletei

ERFA támogatási szerződés minta

Workshops for Applicants

Information on workshops for applicants

The first bilateral workshop was organized for applicants of the Open call for Project Proposals for standard projects at Habakuk Hotel, Maribor on 5th April 2023.

INVITATION AND PROGRAMME

Please have a look at the presentations from the event:

The second bilateral workshop is organized for applicants of the Open call for Project Proposals for standard projects at Terme 3000, Hotel Ajda, Moravske Toplice on 22nd November 2023.

Have a look at the INVITATION AND PROGRAMME of the event and please register by filling in the REGISTRATION FORM until 17 November 2023.

Közös elektronikus monitoring rendszer

A Jems egy kommunikációs portállal ellátott monitoring rendszer, amely támogatja a projektek és a program benyújtását, jóváhagyását, kezelését és adminisztrációját.

Gyakran ismételt kérdések

GYIK

Itt lesz majd elérhető a gyakran ismételt kérdések gyűjteménye.