slide-intereg-hu

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

slide-intereg-hu_02

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

eMS

Web eMSAz eMS egy olyan, kommunikációs portállal rendelkező monitoring rendszer, amely támogatja a Program projektjeinek benyújtását, jóváhagyását, menedzsmentjét és adminisztrációját.

E-HÍRLEVÉL

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programmal kapcsolatos hírek és események.

Feliratkozhat az e-mail címével az e-hírekre így meg fogja kapni az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program híreit és eseményeivel kapcsolatos figyelmeztetéseit teljesen ingyen. Adatai kizárólag az e-hírlevél céljából kerülnek felhasználásra.

Itt található minden információ az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programról. A Program az Európai Regionális Fejlesztési Alap Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretében kerül finanszírozásra. A Határon Átnyúló Programok közé tartozik, melyek besorolásuk szerint az A területhez tartoznak. A 2014-2020-as pénzügyi ciklusban összesen 13.295.015,00 euró ERFA forrás áll rendelkezésre a projektek tárfinanszírozására.

Hírek

Az Európai Együttműködés Napja keretében kerékpáros rendezvény zajlott Pákán

Az Európai Bizottság és az INTERACT program védnöksége alatt sorozatban immár nyolcadik alkalommal zajlanak rendezvények Európa szerte az Európai Együttműködés Napja (EC Day) alkalmából.

NE FELEJTSEN JELENTKEZNI! CSATLAKOZZON HOZZÁNK A CSALÁDI KERÉKPÁROS NAPRA – REGISZTRÁLJON 2019. SZEPTEMBER 10. ELŐTT!

NE FELEJTSEN JELENTKEZNI! CSATLAKOZZON HOZZÁNK A CSALÁDI KERÉKPÁROS NAPRA – REGISZTRÁLJON 2019. SZEPTEMBER 10. ELŐTT!

EMLÉKEZTETŐ PÁLYÁZATI HATÁRIDŐRE! - Keressük a legjobb Interreg SI-HU projekteket!

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Közös Titkársága (KT) 2019. április 1-én nyílt versenyfelhívást tett közzé „Legjobb SI-HU Projekt” cím odaítélésére. FIGYELEM! A pályázatok beadásának első határideje 2019. szeptember 30.

MEGHÍVÓ A CSALÁDI KERÉKPÁROS NAPRA

Szeretettel várjuk, 2019. szeptember 14-én, szombaton, az Európai Együttműködés Napja (EC Day) 2019 alkalmából megrendezésre kerülő Családi kerékpáros napon (Magyarország).
  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary