slide-intereg-hu

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

slide-intereg-hu_02

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

eMS

Web eMSAz eMS egy olyan, kommunikációs portállal rendelkező monitoring rendszer, amely támogatja a Program projektjeinek benyújtását, jóváhagyását, menedzsmentjét és adminisztrációját.

E-HÍRLEVÉL

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programmal kapcsolatos hírek és események.

Feliratkozhat az e-mail címével az e-hírekre így meg fogja kapni az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program híreit és eseményeivel kapcsolatos figyelmeztetéseit teljesen ingyen. Adatai kizárólag az e-hírlevél céljából kerülnek felhasználásra.

Itt található minden információ az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programról. A Program az Európai Regionális Fejlesztési Alap Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretében kerül finanszírozásra. A Határon Átnyúló Programok közé tartozik, melyek besorolásuk szerint az A területhez tartoznak. A 2014-2020-as pénzügyi ciklusban összesen 13.295.015,00 euró ERFA forrás áll rendelkezésre a projektek tárfinanszírozására.

Hírek

Kellemes ünnepeket!

Boldog Karácsonyt és sikeres Új Évet kíván az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Irányító Hatósága és Közös Titkársága!

Közlemény a SI-HU OP 2007-2013 keretében megvalósított projektekhez kapcsolódó dokumentációk megőrzési határidejéről

Az Európai Bizottság a Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 hivatalos záró dátumát, 2019. július 16-ban állapította meg.

Meghívó - GardEN - Orchideák Fesztiválja

November 23-án, szombaton, a GardEN projekt keretében szeretettel várják Önöket Dobronakon, az Orchideák Fesztiválján.

Meghívó - HOUSES - Projektindító konferencia

November 14-én, csütürtökön, a HOUSES projekt keretében szeretettel várják Önöket Rakičanban, a projekt nyitókonferenciáján.
  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary