slide-intereg-hu

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

slide-intereg-hu_02

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

eMS

Web eMSAz eMS egy olyan, kommunikációs portállal rendelkező monitoring rendszer, amely támogatja a Program projektjeinek benyújtását, jóváhagyását, menedzsmentjét és adminisztrációját.

E-HÍRLEVÉL

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programmal kapcsolatos hírek és események.

Feliratkozhat az e-mail címével az e-hírekre így meg fogja kapni az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program híreit és eseményeivel kapcsolatos figyelmeztetéseit teljesen ingyen. Adatai kizárólag az e-hírlevél céljából kerülnek felhasználásra.

Itt található minden információ az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programról. A Program az Európai Regionális Fejlesztési Alap Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretében kerül finanszírozásra. A Határon Átnyúló Programok közé tartozik, melyek besorolásuk szerint az A területhez tartoznak. A 2014-2020-as pénzügyi ciklusban összesen 13.295.015,00 euró ERFA forrás áll rendelkezésre a projektek tárfinanszírozására.

Hírek

Megjelent a Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) új verziója!

A gyakran ismételt kérdések, amelyek az Együttműködési Program honlapján az általános kérdések, a költségek támogathatósága, a pályázatok adminisztratív ellenőrzése során azonosított leggyakoribb hibák, valamint az elektronikus monitoring rendszer (EMS) témaköreiben találhatók meg a honlapon, kiegészültek az információ és kommunikáció témaköreivel.

18 pályázat érkezett a negyedik benyújtási határidőre

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 Nyílt Pályázati Felhívásának keretében a pályázatok benyújtására megjelölt negyedik határidő 2017. november 14-én, kedden déli 12 órakor lejárt. A megadott időpontig 18 pályázat benyújtására került sor.

Megjelent a Megvalósítási Kézikönyv Kedvezményezettek számára útmutató két részének új verziója!

Megvalósítási Kézikönyv Kedvezményezettek számára két részének új verziója jelent meg a honlapon. A Megvalósítási Kézikönyv a Kedvezményezettek számára – 6. rész: Tájékoztatás és kommunikáció 2. verziója mellett új dokumentumként olvasható a Megvalósítási Kézikönyv a Kedvezményezettek számára – 7. rész: Projektzárás és archiválás (1. verzió).

ERFA Támogatási szerződések aláírása

Tegnap, 2017. november 7-én, az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 keretében újabb 5 nyertes pályázat megvalósításához megítélt, az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) társfinanszírozását biztosító támogatási szerződés aláírására került sor.
  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary