slide-intereg-hu

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

slide-intereg-hu_02

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

eMS

Web eMSAz eMS egy olyan, kommunikációs portállal rendelkező monitoring rendszer, amely támogatja a Program projektjeinek benyújtását, jóváhagyását, menedzsmentjét és adminisztrációját.

E-HÍRLEVÉL

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programmal kapcsolatos hírek és események.

Feliratkozhat az e-mail címével az e-hírekre így meg fogja kapni az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program híreit és eseményeivel kapcsolatos figyelmeztetéseit teljesen ingyen. Adatai kizárólag az e-hírlevél céljából kerülnek felhasználásra.

Itt található minden információ az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programról. A Program az Európai Regionális Fejlesztési Alap Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretében kerül finanszírozásra. A Határon Átnyúló Programok közé tartozik, melyek besorolásuk szerint az A területhez tartoznak. A 2014-2020-as pénzügyi ciklusban összesen 13.295.015,00 euró ERFA forrás áll rendelkezésre a projektek tárfinanszírozására.

Hírek

Az Európai Együttműködés Napjának 10. évfordulóját ünnepeltük

Az Európai Bizottság védnöksége alatt sorozatban immár a tizedik alkalommal zajlanak rendezvények Európa szerte az Európai Együttműködés Napja alkalmából. 2021. szeptember 18-án, szombaton a „Projekt piknik” elnevezésű rendezvényünk résztvevőinek öt projekt eredményeit mutattuk be.

Számít a véleménye! Vegyen részt a Szlovénia-Magyarország határon átnyúló program társadalmi egyeztetésének második körében!

Eljött az idő, hogy véleményt nyilvánítson! A Szlovénia-Magyarország Interreg Program 2021-2027 előkészítése ütemesen halad, ezért tisztelettel hívunk mindent érdekeltet, hogy ossza meg velünk véleményét a jövőbeli program stratégiai irányait illetően és vegyen részt workshopjainkon!

Interreg Project Slam 2021 – Közösségi média szavazás

Interreg Project Slam videónk az Interact Program Facebook oldalán megtekinthető, ahol további 9 program videójával versenyez a közönség tetszéséért! Kérjük, kedvelje (like-olja) a videónkat!

Meghívó az Interreg SIHU program által, a 2021-es Európai Együttműködés Napja alkalmából szervezett rendezvényre

Szeretettel várjuk, 2021. szeptember 18-án, pénteken, az Európai Együttműködés Napja (EC Day) 2021 alkalmából megrendezésre kerülő Projekt pikniken, Szlovéniában.
  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary