slide-intereg-hu

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

slide-intereg-hu_02

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

eMS

Web eMSAz eMS egy olyan, kommunikációs portállal rendelkező monitoring rendszer, amely támogatja a Program projektjeinek benyújtását, jóváhagyását, menedzsmentjét és adminisztrációját.

E-HÍRLEVÉL

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programmal kapcsolatos hírek és események.

Feliratkozhat az e-mail címével az e-hírekre így meg fogja kapni az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program híreit és eseményeivel kapcsolatos figyelmeztetéseit teljesen ingyen. Adatai kizárólag az e-hírlevél céljából kerülnek felhasználásra.

Itt található minden információ az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programról. A Program az Európai Regionális Fejlesztési Alap Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretében kerül finanszírozásra. A Határon Átnyúló Programok közé tartozik, melyek besorolásuk szerint az A területhez tartoznak. A 2014-2020-as pénzügyi ciklusban összesen 13.295.015,00 euró ERFA forrás áll rendelkezésre a projektek tárfinanszírozására.

Hírek

,

SIKERES WORKSHOPOT TARTOTTUNK A PÁLYÁZÓKNAK

2019. május 14-én, kedden került sor a 6. beadási határidő lehetséges pályázói számára meghirdetett workshop megtartására Szlovéniában, Mariborban.

Workshop: Együttműködne? Mi tudjuk a megoldást!

Az Interreg V-A Szlovénia – Magyarország Együttműködési Program ezúton meghívja a potenciális pályázókat a 2019. május 14-ére tervezett, a Program Nyílt Pályázati Felhívását bemutató, kétnyelvű, információs workshopra.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Irányító Hatósága és Közös Titkársága!

Kerékpáros túravezetők képzése a Green Exercise projektben

A Green Exercise projekt keretében a Muraszombati Egészség és Fejlesztési Központ külső szakértő segítségével szervezte meg és bonyolította le a kerékpáros túravezetők képzését.
  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary