slide-intereg-hu

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

slide-intereg-hu_02

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

eMS

Web eMSAz eMS egy olyan, kommunikációs portállal rendelkező monitoring rendszer, amely támogatja a Program projektjeinek benyújtását, jóváhagyását, menedzsmentjét és adminisztrációját.

E-HÍRLEVÉL

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programmal kapcsolatos hírek és események.

Feliratkozhat az e-mail címével az e-hírekre így meg fogja kapni az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program híreit és eseményeivel kapcsolatos figyelmeztetéseit teljesen ingyen. Adatai kizárólag az e-hírlevél céljából kerülnek felhasználásra.

Itt található minden információ az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programról. A Program az Európai Regionális Fejlesztési Alap Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretében kerül finanszírozásra. A Határon Átnyúló Programok közé tartozik, melyek besorolásuk szerint az A területhez tartoznak. A 2014-2020-as pénzügyi ciklusban összesen 13.295.015,00 euró ERFA forrás áll rendelkezésre a projektek tárfinanszírozására.

Hírek

21 pályázat érkezett a hatodik benyújtási határidőre

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 Nyílt Pályázati Felhívásának keretében a pályázatok benyújtására megjelölt hatodik határidő 2019. június 18-án, kedden, déli 12 órakor lejárt.

RIGHT PROFESSION – Fiatalon és professzionálisan

2019. június 5-én, Magyarországon, Zalaegerszegen került sor a RIGHT PROFESSION II projekt zárókonferenciájára, amelyet a projekt előrelátó partnersége a Right Profession II projekt eredményeire alapozó új nyertes projekt, a DUAL TRANSFER támogatási szerződésének aláírásával is összekötött.

Megjelent a Jelentéstétel a projekt előrehaladásáról és a Projektzárás és archiválás című útmutatók új verziója!

Megjelent a Megvalósítási Kézikönyv a Kedvezményezettek számára – 5. részének (3.) és 7. részének (2.) új verziója, amely tartalmazza a projekt előrehaladásáról, valamint az archiválásról és a lezárásról szóló iránymutatásokat.

Figyelem! Hamarosan lejár a pályázatok benyújtásának 6. határideje!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Nyílt Pályázati Felhívásának keretében a pályázatok 6. benyújtási határideje 2019. június 18-án, kedden, déli 12 órakor lejár.
  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary