slide-intereg-hu

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

slide-intereg-hu_02

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

eMS

Web eMSAz eMS egy olyan, kommunikációs portállal rendelkező monitoring rendszer, amely támogatja a Program projektjeinek benyújtását, jóváhagyását, menedzsmentjét és adminisztrációját.

E-HÍRLEVÉL

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programmal kapcsolatos hírek és események.

Feliratkozhat az e-mail címével az e-hírekre így meg fogja kapni az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program híreit és eseményeivel kapcsolatos figyelmeztetéseit teljesen ingyen. Adatai kizárólag az e-hírlevél céljából kerülnek felhasználásra.

Itt található minden információ az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programról. A Program az Európai Regionális Fejlesztési Alap Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretében kerül finanszírozásra. A Határon Átnyúló Programok közé tartozik, melyek besorolásuk szerint az A területhez tartoznak. A 2014-2020-as pénzügyi ciklusban összesen 13.295.015,00 euró ERFA forrás áll rendelkezésre a projektek tárfinanszírozására.

Hírek

Nemzetközi tréning az eMS információs rendszer használatáról a Magyarországon, Ausztriában, Horvátországban és Szlovéniában nemzeti ellenőrzési feladatokat végző egységek számára, 2017. március 21, Ljubljana

A Szlovén Köztársaság Fejlesztési és Európai Kohéziós Politikáért felelős Kormányhivatala a Szlovénia – Magyarország, a Szlovénia – Ausztria és a Szlovénia – Horvátország Interreg V-A Együttműködési Programokban Irányító Hatóságként és Közös Titkárságként betöltött szerepköréből kifolyólag képzést tartott a nemzeti első szintű ellenőrzést végző munkatársaknak az elektronikus monitoring rendszer (eMS) használatával kapcsolatban.

Pályázóknak szóló workshop a pályázatok harmadik benyújtási határidejének keretében

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 Nyílt Pályázati Felhívásának keretében a harmadik benyújtási határidőt megelőzően egy workshop került megrendezésre a potenciális pályázók tájékoztatása érdekében.
,

Verseny a „RegioStars2017”díjért

Az Európai Bizottság meghirdette a RegioStars 2015 versenyt –immár nyolcadik éve– az EU Strukturális Alapok által társfinanszírozott leginnovatívabb regionális fejlesztési projektek számára, melyek 2015. október 13.-án, az Európai Régiók és Városok Hetén (OPEN DAYS) kerülnek díjazásra Brüsszelben.
,

Regisztráció a pályázóknak rendezett workshopra

Tájékoztatjuk, hogy az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 keretében szervezett pályázói workshopra, amely 2017. március 2-án, Zalaegerszegen (Magyarország) kerül megrendezésre, a regisztráció mostantól lehetséges.