slide-intereg-hu

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

slide-intereg-hu_02

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

eMS

Web eMSAz eMS egy olyan, kommunikációs portállal rendelkező monitoring rendszer, amely támogatja a Program projektjeinek benyújtását, jóváhagyását, menedzsmentjét és adminisztrációját.

E-HÍRLEVÉL

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programmal kapcsolatos hírek és események.

Feliratkozhat az e-mail címével az e-hírekre így meg fogja kapni az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program híreit és eseményeivel kapcsolatos figyelmeztetéseit teljesen ingyen. Adatai kizárólag az e-hírlevél céljából kerülnek felhasználásra.

Itt található minden információ az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programról. A Program az Európai Regionális Fejlesztési Alap Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretében kerül finanszírozásra. A Határon Átnyúló Programok közé tartozik, melyek besorolásuk szerint az A területhez tartoznak. A 2014-2020-as pénzügyi ciklusban összesen 13.295.015,00 euró ERFA forrás áll rendelkezésre a projektek tárfinanszírozására.

Hírek

Aktualitások a koronavírus helyzettel kapcsolatban - fontos információk projektjeink számára

A jelenlegi helyzet, amelyben a COVID-19 vírus terjedését tapasztaljuk, gyors és mindenekelőtt rugalmas alkalmazkodást igényel a körülményekhez. Emiatt mi is, az Irányító Hatóságnál és a Közös Titkárságnál, alkalmazkodunk a helyzethez a munkafolyamatok terén és elfogadtunk bizonyos intézkedéseket, amelyek szükségesek a program és a projektek végrehajtásának sikeres folytatásához. Ezért a következő iránymutatást készítettük el a projekttevékenységek végrehajtására vonatkozóan.

A programhatóságok működését érintő változások a COVID-19 helyzetben

Ezúton értesítjük Önöket, hogy az InterregV-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Irányító Hatóságának és Közös Titkárságának munkatársai, a koronavírus járvány -amely COVID-19 megbetegedés okozója -kitörése okán elrendelt rendkívüli körülményekre való tekintettel, feladataikat 2020. március 16. hétfőtől, otthoni munkavégzés keretében látják el, további rendelkezésig. Ez az intézkedés biztosítja a program megvalósításának lehetőség szerinti gördülékeny lebonyolítását, jelen körülmények ellenére is.

A Mura Raba Tour az Utazás Kiállításon

Február 27. és március 1. között zajlott a már hagyományos 43. Utazás Kiállítás a Hungexpón, amely Magyarország legnagyobb és legfontosabb idegenforgalmi jellegű nemzetközi vásárai közé tartozik. A helyi turisztikai szolgáltatókkal közösen a Mura Raba Tour projekt partnerei is részt vettünk rajta.

A TELE-KA-LAND projekt bemutatása a 2020 Utazás Kiállításon

Budapesten 2020. február 27. és március 1. között a Hungexpo Kiállítási Központban megrendezésre került Utazás 2020 Nemzetközi Turisztikai Kiállítás.
  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary