slide-intereg-hu

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

slide-intereg-hu_02

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

eMS

Web eMSAz eMS egy olyan, kommunikációs portállal rendelkező monitoring rendszer, amely támogatja a Program projektjeinek benyújtását, jóváhagyását, menedzsmentjét és adminisztrációját.

E-HÍRLEVÉL

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programmal kapcsolatos hírek és események.

Feliratkozhat az e-mail címével az e-hírekre így meg fogja kapni az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program híreit és eseményeivel kapcsolatos figyelmeztetéseit teljesen ingyen. Adatai kizárólag az e-hírlevél céljából kerülnek felhasználásra.

Itt található minden információ az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programról. A Program az Európai Regionális Fejlesztési Alap Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretében kerül finanszírozásra. A Határon Átnyúló Programok közé tartozik, melyek besorolásuk szerint az A területhez tartoznak. A 2014-2020-as pénzügyi ciklusban összesen 13.295.015,00 euró ERFA forrás áll rendelkezésre a projektek tárfinanszírozására.

Hírek

,

Regisztráció pályázói tájékoztató és a jelentéstétel folyamatát bemutató workshopra

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 keretében szervezett pályázói tájékoztató és a jelentéstételi folyamatot bemutató workshopra, amely 2017. június 22-én, Rakičanban (Szlovénia) kerül megrendezésre, a regisztráció mostantól lehetséges.

Nemzetközi tréning az eMS információs rendszer használatáról az Audit Hatóság és az Audit Szervezet magyar, osztrák, horvát és szlovén képviselői számára

A Fejlesztésért és Európai Kohéziós Politikáért Felelős Kormányhivatal, mint az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország, Szlovénia-Ausztria és Szlovénia-Horvátország Együttműködési Programok Irányító Hatóság és Közös Titkársága az Ellenőri Csoport számára tréninget szervezett az eMS elektronikus monitoring rendszer használatát illetően.

26 pályázat érkezett a harmadik benyújtási határidőre

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 Nyílt Pályázati Felhívásának keretében 2017. április 11-én, kedden déli 12 órakor lejárt a pályázatok harmadik benyújtási határideje. A határidő lejártáig 26 pályázat került benyújtásra.

Tudás- és tapasztalatátadás az Interreg IPA Horvátország-Bosznia-Hercegovina-Montenegró Együttműködési Program és az Interreg IPA Horvátország-Szerbia Együttműködési Program Irányító Hatóságai és Közös Titkárságai részére

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Nyílt Pályázati Felhívásának keretében a pályázatok következő benyújtási határideje 2017. április 11. hétfő, déli 12 óra.
  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary