Pályázóknak szóló workshop a pályázatok harmadik benyújtási határidejének keretében

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 Nyílt Pályázati Felhívásának keretében a harmadik benyújtási határidőt megelőzően egy workshop került megrendezésre a potenciális pályázók tájékoztatása érdekében.

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 Nyílt Pályázati Felhívásának harmadik benyújtási határidejének keretében megrendezett workshopra Magyarországon, Zalaegerszegen a Megyeházán 2017. március 2-án került sor.

A workshop kezdetén Dr. Pál Attila, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd az Irányító Hatóság és a Közös Titkárság röviden ismertette a résztvevőkkel az Együttműködési Programot, a Nyílt Pályázati Felhívásra vonatkozó információkat, összegezte a leggyakoribb adminisztratív hibákat, bemutatta a Költségek elszámolhatóságára vonatkozó szabályokat, a Tájékoztatásra és nyilvánosságra vonatkozó előírásokat, a pályázati formanyomtatvány mellékleteit és az elektronikus Monitoring Rendszert (eMS), amelyen keresztül nyújthatják be a pályázók a projektjavaslataikat.

A pályázatok harmadi benyújtási határideje 2017. április 11-én jár le.

A műhelyekkel kapcsolatos további információkért kattintson: Pályázóknak szóló workshop a pályázatok harmadik benyújtási határidejének keretében