A Szlovén Köztársaság Fejlesztésért és Európai Kohéziós Politikáért Felelős Kormányhivatalához tartozó Interreg V-A Szlovénia-Magyarország határon átnyúló együttműködési program, az idei évi Európai Együttműködés Napja (EC Day) kezdeményezéséhez csatlakozva, közös rendezvényt szervez az „IronCurtainCycling” projekt partnereivel a szlovéniai Lendva város és a magyarországi Páka község közötti határon átnyúló területen.

Jegyezze fel a dátumot a naptárjába és vegyen részt az Európai Együttműködés Napja 2019 keretében szervezett, „Európa Te vagy!” szlogen alatt megvalósuló családi kerékpáros rendezvényünkön, melyre 2019. szeptember 14-én, szombaton kerül sor Magyarországon és Szlovéniában.

A rendezvényen való részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevőinek étkezést és innivalót biztosítunk, Önöknek csupán a jó hangulatról kell gondoskodniuk ezen a kerékpáros hétvégén. A rendezvény meghívója, részletes programja és a jelentkezési lap hamarosan elérhető lesz. További információkért látogasson el az EC-Day honlapjára: www.ecday.eu.