Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében, 2021. szeptember 18-án, szombaton ünnepeljük az Európai Együttműködés Napját, ezúttal annak 10. jubileumát.

Szeretettel várjuk rendezvényünkön, ahol a társfinanszírozott projektjeink eredményeinek bemutatásával tisztelgünk e fontos jubileum előtt.

A rendezvény két helyszínen zajlik majd (RIS dvorec Rakičan és EXPANO), ahol a Horse based tourism – HBT, Back in the day, Dual Transfer, Green Reg és Green line projektek partnerei mutatják majd be elért eredményeiket, illetve a határon átnyúló együttműködés fontosságát. A rendezvény kezdő és záró helyszíne a RIS dvorec Rakičan, Szlovéniában.

A jelenlegi helyzet okán a rendezvényt korlátozott résztvevői létszámmal tartjuk meg, szabad téren, nagy kiterjedésű területen. Az elrendelt előírásokat és ajánlásokat és a fertőzések megelőzése érdekében érvényben lévő rendelkezéseket a rendezvény résztvevői kötelesek betartani, a NIJZ – Szlovén Nemzeti Egészségügyi Intézet által elrendeltek értelmében.

A szervezők biztosítják a résztvevők kíséretét a gyalogos túra során, továbbá gondoskodnak étkezésről a túra végén, így Önöknek csak jó hangulatot kell magukkal hozni!

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, kérjük, a lehető leghamarabb jelentkezzen rendezvényünkre. A regisztráció 2021. szeptember 14-ig lehetséges.

Az eseményen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt.

Kedvezőtlen időjárás esetén a RIS dvorec Rakičan épületegyüttesében valamennyi programot megtartjuk, a gyalogtúra és a lovas kocsizás kivételével.

Szeretettel várjuk Önöket! Csatlakozzanak hozzánk és ismerjék meg programterületünket!

 

Jelentkezéshez kattintsanak a következő linkre: http://www.si-hu.eu/en2/sihu_ec-day__event_2021/

Meghívó és részletes program

További információkért látogasson el az EC Day honlapjára: www.ecday.eu.

Esetleges kérdéseivel, kérjük a +386 1 400 31 62 telefonszámon keressen bennünket!