Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. március 3-án a Szlovén Köztársaság Hivatalos Közlönyében és a program honlapján közzétételre kerül a 2021-2027 közötti időszakra szóló Szlovénia-Magyarország Interreg Program Nyílt Pályázati Felhívása a standard projektekre vonatkozóan.

A program a nyílt pályázati rendszer elve alapján működik. Ez azt jelenti, hogy a pályázók a Nyílt Pályázati Felhívás megjelenését követően folyamatosan nyújthatnak be pályázatokat, egészen addig, amíg a források rendelkezésre állnak.

A pályázatok benyújtási határideje 2023. május. A Nyílt Pályázati Felhívással egyidejűleg minden vonatkozó iránymutatás és információ közzétételre kerül.

A pályázók számára az első workshopok a Nyílt Pályázati Felhívás közzététele után, várhatóan 2023. március végén vagy április elején kerülnek megtartásra.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a www.si-hu.eu címre kattintva az új belépési pont a 2021-2027 közötti időszakra vonatkozó Szlovénia-Magyarország Interreg Program honlapja. Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program honlapjára a “SI-HU 2014-2020” mezőre kattintva juthat el.