Tájékoztatjuk, hogy a program keretében a standard projektjavaslatok benyújtásának második határideje 2024. január 19-én déli 12 órakor jár le.

Az első benyújtási forduló keretében a 3. prioritás – Együttműködő határrégió/Interreg-specifikus célkitűzés 3.1. keretében rendelkezésre álló valamennyi forrást lekötötték, ezért a program Monitoring Bizottságának tagjai úgy döntöttek, hogy a 3. prioritáson belül ideiglenesen felfüggesztik a standard projektjavaslatok benyújtását. Mindazonáltal a program 1. és 2. prioritása keretében továbbra is benyújthatnak standard projektjavaslatokat, ahol még rendelkezésre állnak források.

Az IP SI-HU nyílt pályázati felhívásos rendszerben működik. Ez azt jelenti, hogy a pályázók a standard projektekre vonatkozó nyílt pályázati felhívás megjelenését követően folyamatosan nyújthatnak be pályázatokat mindaddig, amíg a források rendelkezésre állnak. A standard projektekre vonatkozó nyílt pályázati felhívás és a pályázati csomag elérhető a program honlapján.

 

Tájékoztatjuk továbbá, hogy november végén kerül sor a pályázók számára a Szlovénia-Magyarország Interreg program standard projektjeire vonatkozó nyílt pályázati felhívás keretében szervezett második workshopra, amely Szlovéniában kerül megrendezésre.

A workshop szervezése lehetővé teszi, hogy magyar és szlovén nyelvű potenciális pályázók is részt vehessenek (a tolmácsolás biztosított). A workshop pontos helyére, időpontjára és napirendjére vonatkozó további információkért kérjük, kövesse a program weboldalát, a program Facebook-oldalát, vagy iratkozzon fel a program hírlevelére a honlapon.

Csatlakozzon hozzánk és ismerkedjen meg a program követelményeivel és szabályaival egy jó minőségű projektjavaslat kidolgozása és elkészítése érdekében.

Reméljük, hogy sikeres lesz, és standard projektjavaslatát pozitív elbírálásban részesítik!