TELE-KA-LAND

Határ menti élmények, határtalan kalandok

A térség jellemzően mezőgazdasági tevékenységet folytató- köztük három partner-települései keresik a fenntartható fejlődés lehetőségeit. Megítélésünk szerint egyes turisztikai szolgáltatások területén, főleg a kisgyermekes családok programjait illetően hiány mutatkozik. Sok esetben koordinálatlan a kínálat, fejletlen az értékesítési rendszer. A termékeket nagyobb területeken kell vonzóvá tenni, ezáltal is a többnapos tartózkodás lehetőségét biztosítva a turistáknak.  Ezekre az összetett kihívásokra reagál a projekt, amikor a partnerek korábbi projektje, az 5 Postakocsi turisztikai fejlesztések eredményeit felhasználva hozunk létre a határ menti régióban hiánypótló turisztikai termékeket. Kiépítjük a TELE-KA-LAND Mesepark hálózatot, mely több korosztály számára vonzóbbá teszi a régiót, másrészt 4 partner településen a Pannon Egyetem tudását felhasználva 1-1 nagyrendezvényt fejlesztünk és valósítunk meg, a Mesepark és a helyi hagyományok alapjain.
A projekt hangsúlyos eleme, hogy céljaink elérése érdekében több síkon összetett marketing tevékenységet fejtünk ki, amelyet az általunk létrehozandó turisztikai desztináció menedzsment szervezetet végez. Ennek a szervezetnek a feladata az új termékekkel kapcsolatos üzenetek eljuttatása a potenciális érdeklődőkhöz.  A legkorszerűbb kommunikációs eszközöket is felhasználva végezzük ezt a tevékenységet. Készül a termékről mobil applikáció, facebook PPC kampány,  Google AdWords search és display kampány, de igénybe vesszük a hagyományos marketing eszközöket is.
A munkacsomagok között tervezzük, hogy a térség szolgáltatói részére hiánypótló oktatásokat szervezünk.  A Pannon Egyetem közreműködésével három képzést indítunk: elektronikus alapú értékesítési eszközök, a lovas túravezetői (OKJ-s), valamint az animátorképzést.
A tevékenységeink strukturált végrehajtása, mind egy irányba mutat: új termékekkel több vendéget, hosszabb időre a térségbe csábítani, és a számukra magas szintű szolgáltatást nyújtani.

 • 1. PRIORITÁSI TENGELY

  Beruházási prioritás 6c

  SC 1: A térség vonzerejének növelése a fenntartható turisztikai kínálat diverzifikálása és határon átnyúló integrálása mentén a természeti és kulturális örökség védelmére.

   

 • PROJEKT-FUTAMIDŐ

  2018.01.01 – 2020.12.31.

 • ERFA FORRÁS ÖSSZEGE

  399.315,12 EUR

 • PROJEKTPARTNEREK
  • Nagyrécse Község Önkormányzata (Vezető Partner)
  • Magyarszerdahely Község Önkormányzata
  • Turistično-Informativni center Moravske Toplice
  • Zavod za okolje in turizem Dobrovnik
  • Pannon Egyetem