Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

Kellemes ünnepeket!

Boldog Karácsonyt és sikeres Új Évet kíván az Interreg Szlovénia-Magyarország Program Irányító Hatósága és Közös Titkársága!

Jóváhagyták a Szlovénia – Magyarország Interreg Programot

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Európai Bizottság 2022. november 14-én Bizottsági határozattal jóváhagyta a 2021-2027-es időszakra vonatkozó Szlovénia-Magyarország Interreg Programot.

Közelebb vittük a diákokhoz a kulturális örökséget az „EU in my school” kezdeményezésnek köszönhetően

Sikeres rendezvénysorozat zajlott az “EU in my school” keretében a Pomurje Museum Murska Sobota és a France Prešeren Črenšovci Általános Iskola együttműködésében

Siker a „Project SLAM 2022” elnevezésű versenyen!

Brüsszel, 2022. október 27. A Right Profession projekt fontos eredményt ünnepel az Interreg Szlovénia-Magyarország programmal közösen, mert egy rendkívül látványos színpadi produkciót bemutatva elnyerte az Európai Bizottság különdíját a „Project Slam 2022” elnevezésű versenyen.

Ahol számít az együttműködés – háromszoros nyereség

Ahol számít az együttműködés – háromszoros nyereség: közelebb hozzuk a szlovén és magyar diákokhoz a határtérség kulturális örökségét, interaktív módon, történetmesélés útján jutnak élményekhez, és az e-documenta Pannonica web portált is hatékonyan használják az „EU in my school” kezdeményezésnek köszönhetően.

„Szőlőhegyi Piknik” – Egy sikeres rendezvény az Európai Együttműködés Napja 2022 égisze alatt

Az Európai Bizottság égisze alatt immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Európai Együttműködés Napját Európa-szerte. 2022. szeptember 24-én, szombaton a “Szőlőhegyi piknik” rendezvény résztvevői a Wine picninc projekt eredményeit ismerhették meg.

  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary