Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

EMLÉKEZTETŐ – Workshopot hirdetünk a pályázók számára

EMLÉKEZTETŐ – Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. április 5-én rendezzük meg a 2021–2027-es időszakra vonatkozó, a Szlovénia-Magyarország Interreg programban a standard projektjavaslatok benyújtására irányuló nyílt felhívás keretében a pályázóknak szóló első workshopot.

Workshopot hirdetünk a pályázók számára

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. április 5-én rendezzük meg a 2021–2027-es időszakra vonatkozó, a Szlovénia-Magyarország Interreg programban a standard projektjavaslatok benyújtására irányuló nyílt felhívás keretében a pályázóknak szóló első workshopot.

A nyílt pályázati felhívás közzététele

2023 március 3-án, pénteken jelent meg a Szlovénia-Magyarország Interreg program, a határokon átnyúló együttműködési program 2021–2027 közötti időszakra vonatkozó nyílt pályázati felhívása a standard projektekre vonatkozóan a Szlovén Köztársaság Hivatalos Közlönyében és a program honlapján.

Újra itt – Közelebb vittük a diákokhoz a kulturális örökséget az „EU in my school” kezdeményezésnek köszönhetően

Sikeres rendezvénysorozat zajlott az “EU in my school” keretében a Pomurje Museum Murska Sobota és a magyarországi Apátistvánfalva és Felsőszölnök kétnyelvű iskoláink együttműködésében

A nyílt pályázati felhívás közzététele

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. március 3-án a Szlovén Köztársaság Hivatalos Közlönyében és a program honlapján közzétételre kerül a 2021-2027 közötti időszakra szóló Szlovénia-Magyarország Interreg Program Nyílt Pályázati Felhívása a standard projektekre vonatkozóan.

Kellemes ünnepeket!

Boldog Karácsonyt és sikeres Új Évet kíván az Interreg Szlovénia-Magyarország Program Irányító Hatósága és Közös Titkársága!

  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary