Clouds

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

lipa

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

Újra indul az irodai munkavégzés

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a COVID-19 járvány enyhülésével lépésről lépésre visszatér az élet a normális kerékvágásba. Habár otthoni munkavégzés keretében az elmúlt három hónapban is folyamatosan támogattuk a projektpartnereket projektjeik sikeres megvalósításban, úgy döntöttünk, hogy a program munkatársai is visszatérnek az irodába.

COVID-19 ÚTMUTATÓ projekteknek

A COVID-19 koronavírus projektmegvalósításra gyakorolt hatása vis maiornak minősül. Ez speciális, kikerülhetetlen helyzetet teremt, amelyben a kedvezményezettek támogatásához különleges intézkedésekre van szükség. Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program ezért közzéteszi az első útmutatásokat a projektek végrehajtásával kapcsolatos problémák áthidalása érdekében.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Irányító Hatósága és Közös Titkársága kellemes húsvéti ünnepeket kíván Önnek! #maradjotthon #maradjegészséges

Emlékeztető! Keressük a legjobb Interreg SI-HU projekteket!

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Közös Titkársága nyílt versenyfelhívást tesz közzé „Legjobb SI-HU Projekt” cím odaítélésére.

Aktualitások a koronavírus helyzettel kapcsolatban – fontos információk projektjeink számára

A jelenlegi helyzet, amelyben a COVID-19 vírus terjedését tapasztaljuk, gyors és mindenekelőtt rugalmas alkalmazkodást igényel a körülményekhez. Emiatt mi is, az Irányító Hatóságnál és a Közös Titkárságnál, alkalmazkodunk a helyzethez a munkafolyamatok terén és elfogadtunk bizonyos intézkedéseket, amelyek szükségesek a program és a projektek végrehajtásának sikeres folytatásához. Ezért a következő iránymutatást készítettük el a projekttevékenységek végrehajtására vonatkozóan.

A programhatóságok működését érintő változások a COVID-19 helyzetben

Ezúton értesítjük Önöket, hogy az InterregV-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Irányító Hatóságának és Közös Titkárságának munkatársai, a koronavírus járvány -amely COVID-19 megbetegedés okozója -kitörése okán elrendelt rendkívüli körülményekre való tekintettel, feladataikat 2020. március 16. hétfőtől, otthoni munkavégzés keretében látják el, további rendelkezésig. Ez az intézkedés biztosítja a program megvalósításának lehetőség szerinti gördülékeny lebonyolítását, jelen körülmények ellenére is.

  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary