Clouds

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

lipa

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

Kellemes ünnepeket!

Boldog Karácsonyt és sikeres Új Évet kíván az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Irányító Hatósága és Közös Titkársága!

Közlemény a SI-HU OP 2007-2013 keretében megvalósított projektekhez kapcsolódó dokumentációk megőrzési határidejéről

Az Európai Bizottság a Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 hivatalos záró dátumát, 2019. július 16-ban állapította meg.

Meghívó – GardEN – Orchideák Fesztiválja

November 23-án, szombaton, a GardEN projekt keretében szeretettel várják Önöket Dobronakon, az Orchideák Fesztiválján.

Meghívó – HOUSES – Projektindító konferencia

November 14-én, csütürtökön, a HOUSES projekt keretében szeretettel várják Önöket Rakičanban, a projekt nyitókonferenciáján.

Interreg kérdőív projektpartnerek számára

Az alábbi linken az Interact által összeállított kérdőív érhető el, mellyel a társfinanszírozott projektekben résztvevő partnerek körében kívánják az Interreg „márkanév” elfogadottságát és használatát vizsgálni.

Négy további projekt jóváhagyásával az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program rendelkezésre álló forrásai teljes összegben lekötésre kerültek

A Monitoring Bizottság (MB) 8. ülésének keretében, amelyre 2019. október 17-én, Sormáson, Magyarországon került sor, a MB tagjai több projektet is jóváhagytak, amelyeket a pályázók a Nyílt pályázati felhívás 6. benyújtási határidejének lejártáig adtak be.

  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary