Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

eMS

Web eMSAz eMS egy olyan, kommunikációs portállal rendelkező monitoring rendszer, amely támogatja a Program projektjeinek benyújtását, jóváhagyását, menedzsmentjét és adminisztrációját.

E-HÍRLEVÉL

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programmal kapcsolatos hírek és események.

Feliratkozhat az e-mail címével az e-hírekre így meg fogja kapni az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program híreit és eseményeivel kapcsolatos figyelmeztetéseit teljesen ingyen. Adatai kizárólag az e-hírlevél céljából kerülnek felhasználásra.

Itt található minden információ az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programról. A Program az Európai Regionális Fejlesztési Alap Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretében kerül finanszírozásra. A Határon Átnyúló Programok közé tartozik, melyek besorolásuk szerint az A területhez tartoznak. A 2014-2020-as pénzügyi ciklusban összesen 13.295.015,00 euró ERFA forrás áll rendelkezésre a projektek tárfinanszírozására.

Hírek

Pályázóknak szóló tájékoztató workshopok a projektjavaslatok első benyújtási határidejét megelőzően

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 Nyílt Pályázati Felhívásának keretében két workshop került megrendezésre a potenciális pályázók tájékoztatása érdekében a projektjavaslatok benyújtási határidejét megelőzően.

Regisztráció a pályázóknak rendezett workshopra

Tájékoztatjuk, hogy a 2014-2020-as programperiódusban az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében szervezett pályázói workshopokra, melyek 2016. január 13-án Szombathelyen (Magyarország) és 2016. január 18-án Radenciben (Szlovénia) kerülnek megrendezésre, a regisztráció mostantól lehetséges.

Megjelent az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Nyílt Pályázati Felhívása

/
A Szlovén Köztársaság Fejlesztési és Európai Kohéziós Politikáért felelős Kormányhivatala, mint a Program Irányító Hatósága az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében Nyílt Pályázati Felhívást tett közzé a 2014-2020-as programperiódusra.
  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary