Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

eMS

Web eMSAz eMS egy olyan, kommunikációs portállal rendelkező monitoring rendszer, amely támogatja a Program projektjeinek benyújtását, jóváhagyását, menedzsmentjét és adminisztrációját.

E-HÍRLEVÉL

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programmal kapcsolatos hírek és események.

Feliratkozhat az e-mail címével az e-hírekre így meg fogja kapni az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program híreit és eseményeivel kapcsolatos figyelmeztetéseit teljesen ingyen. Adatai kizárólag az e-hírlevél céljából kerülnek felhasználásra.

PROGRAMOZÁS 2021-2027

A 2021-2027-es időszaki Interreg VI-A Szlovénia-Magyarország Program előkészületei 2019 őszén kezdődtek, a Programozó Munkacsoport megalakulásával. Akárcsak a korábbi időszakban, a 2021-2027-es programperiódusban is a Szlovén Köztársaság Fejlesztésért és Európai Kohéziós Politikáért felelős Kormányhivatala látja el az Irányító Hatóság és Közös Titkárság feladatköreit, szoros együttműködésben mindkét tagállam, Szlovénia és Magyarország képviselőivel.

Itt található minden információ az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programról. A Program az Európai Regionális Fejlesztési Alap Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretében kerül finanszírozásra. A Határon Átnyúló Programok közé tartozik, melyek besorolásuk szerint az A területhez tartoznak. A 2014-2020-as pénzügyi ciklusban összesen 13.295.015,00 euró ERFA forrás áll rendelkezésre a projektek tárfinanszírozására.

Hírek

46 pályázat került benyújtásra az első benyújtási határidőre

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 Nyílt Pályázati Felhívásának keretében 2016. február 12-én, pénteken lejárt a pályázatok első benyújtási határideje.

KÖZLEMÉNY A PÁLYÁZATI BENYÚJTÁSI HATÁRIDŐ LEJÁRTÁRÓL

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az INTERREG V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Nyílt Pályázati Felhívásának keretében a pályázatok benyújtási határideje 2016. február 12., péntek éjjel 11 óra 59 perc.

Tájékoztatás a Pályázati Csomag módosításáról

Tájékoztatjuk, hogy az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország…

Pályázóknak szóló tájékoztató workshopok a projektjavaslatok első benyújtási határidejét megelőzően

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 Nyílt Pályázati Felhívásának keretében két workshop került megrendezésre a potenciális pályázók tájékoztatása érdekében a projektjavaslatok benyújtási határidejét megelőzően.
  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary