MEGHÍVÓ 2016. ÉVI EURÓPAI EGYÜTTMŰKÜDÉS NAPJA KERETÉBEN MEGRENDEZÉSRE KERÜLŐ RENDEZVÉNYRE!

hungarian_rgb_claimA Szlovén Köztársaság Fejlesztésért és Európai Kohéziós Politikáért felelős Kormányhivatalához tartozó Szlovénia-Magyarország és Szlovénia-Ausztria Interreg V-A Határon Átnyúló Együttműködési Programok túrát szerveznek Szlovénia, Magyarország és Ausztria határainak hármas találkozásához, amely során a résztvevők megtekinthetik Grad várát a Goričko Natúrparkban, az Almalakot és Rábavidéki Szlovének Múzeumát Felsőszölnökön, illetve Tábor kastélyát a Raab Natúrparkban.

Jegyezze fel a dátumot naptárába és vegyem részt határon átnyúló rendezvényünkön a 2016. évi Európai Együttműködés Napján (EC DAY), amelynek megünneplésére 2016. szeptember 21-én, szerdán kerül sor Szlovéniában, Magyarországon és Ausztriában.

A rendezvényen való részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevőinek ellátását (étkezés, ital) biztosítjuk, nekik csupán a jó hangulatról kell gondoskodniuk. A rendezvény részletes meghívóját, programját és a jelentkezés módját hamarosan közzétesszük. További információkért látogasson el az EC-DAY honlapjára: www.ecday.eu.