Meghívó a határtérséget felfedező túrára!

hungarian_rgb_claimTisztelettel meghívjuk a 2016. évi Európai Együttműködés Napja (EC Day) alkalmából megrendezésre kerülő rendezvényünkre, Túrára a Hármashatárra, valamint Szlovénia, Ausztria és Magyarország közös határtérsége látványosságainak felfedezésére.

A rendezvényre 2016. szeptember 21-én, szerdán kerül sor, a rendezvényen való részvétel ingyenes. A Szlovén Köztársaság Fejlesztésért és Európai Kohéziós Politikáért felelős Kormányhivatala Szlovénia, Ausztria és Magyarország hármas határához induló gyalogtúrát, valamint a Goričko várának megtekintésére a Goričko Natúrparkban, az Almalak megtekintésére Felsőszölnökön, a Rábavidéki Szlovének Múzeumának megtekintésére Szentgotthárdon és a Tábor kastélyának megtekintésére a Raab Natúrparkban lehetőséget nyújtó rendezvényt szervez, a Szlovénia-Magyarország és a Szlovénia-Ausztria Interreg V-A Határon Átnyúló Együttműködési Programok keretében.

A résztvevők számára étkezést és frissítőt biztosítunk, nekik csupán a jó hangulatról kell gondoskodniuk! Mivel a gyalogtúra útvonala Trdkovától erdei úton vezet, kérjük, gondoskodjon ennek megfelelő lábbeliről. Ezen kívül kérjük, szíveskedjen egy a személyazonosságát igazoló dokumentumot is magával hozni, tekintettel az esetleges határellenőrzésekre. További információkért látogasson el az EC Day honlapjára: www.ecday.eu.

A rendezvény résztvevőinek létszáma korlátozott, ezért kérjük, a jelentkezéshez szíveskedjen a lehető leghamarabb, itt regisztrálni.

Meghivo_Program EC DAY 2016