Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

eMS

Web eMSAz eMS egy olyan, kommunikációs portállal rendelkező monitoring rendszer, amely támogatja a Program projektjeinek benyújtását, jóváhagyását, menedzsmentjét és adminisztrációját.

E-HÍRLEVÉL

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programmal kapcsolatos hírek és események.

Feliratkozhat az e-mail címével az e-hírekre így meg fogja kapni az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program híreit és eseményeivel kapcsolatos figyelmeztetéseit teljesen ingyen. Adatai kizárólag az e-hírlevél céljából kerülnek felhasználásra.

Itt található minden információ az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programról. A Program az Európai Regionális Fejlesztési Alap Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretében kerül finanszírozásra. A Határon Átnyúló Programok közé tartozik, melyek besorolásuk szerint az A területhez tartoznak. A 2014-2020-as pénzügyi ciklusban összesen 13.295.015,00 euró ERFA forrás áll rendelkezésre a projektek tárfinanszírozására.

Hírek

Meghívó a SENS NETWORK projekt záró konferenciájára és “study camp”-jébe

A ZALA Zöld Szíve Vidékfejlesztési Egyesület (Kerkaszentkirály) szervezésében megrendezésre kerül az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében megvalósult SENS NETWORK című projekt kétnyelvű zárókonferenciája, melyre tisztelettel meghívja Önt. A program tervezett napja 2021.08.24. kedd 09:00-tól 15:00-ig. A zárókonferencia előadásai online is elérhetőek lesznek.

Megjelent a projektrendezvények naptára!

Mindenki megtalálhatja a neki tetsző programot, nagyszerű helyeket kereshet fel és barátságos emberekkel találkozhat!

A jövő zöld – a győztesek

Minden évben, április 22-én ünnepeljük a Föld Napját. Idén a szomszédos, Interreg V-A Ausztria-Magyarország és Interreg V-A Szlovénia-Ausztria programokkal együttműködésben, közös, online vetélkedőt szerveztünk általános iskolás korú gyermekek számára.

A jövő zöld – a gyermekek számára kiírt pályázatunkat e hét péntekig meghosszabbítottuk

E hét péntekig várjuk általános iskolás diákok rajzait, fotóit és videóit, amelyekben megmutathatják tehetségüket és azt, hogy mit jelent számukra az, hogy „a jövő zöld”.
  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary