Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program

eMS

Web eMSAz eMS egy olyan, kommunikációs portállal rendelkező monitoring rendszer, amely támogatja a Program projektjeinek benyújtását, jóváhagyását, menedzsmentjét és adminisztrációját.

E-HÍRLEVÉL

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programmal kapcsolatos hírek és események.

Feliratkozhat az e-mail címével az e-hírekre így meg fogja kapni az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program híreit és eseményeivel kapcsolatos figyelmeztetéseit teljesen ingyen. Adatai kizárólag az e-hírlevél céljából kerülnek felhasználásra.

PROGRAMOZÁS 2021-2027

A 2021-2027-es időszaki Interreg VI-A Szlovénia-Magyarország Program előkészületei 2019 őszén kezdődtek, a Programozó Munkacsoport megalakulásával. Akárcsak a korábbi időszakban, a 2021-2027-es programperiódusban is a Szlovén Köztársaság Fejlesztésért és Európai Kohéziós Politikáért felelős Kormányhivatala látja el az Irányító Hatóság és Közös Titkárság feladatköreit, szoros együttműködésben mindkét tagállam, Szlovénia és Magyarország képviselőivel.

Itt található minden információ az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programról. A Program az Európai Regionális Fejlesztési Alap Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretében kerül finanszírozásra. A Határon Átnyúló Programok közé tartozik, melyek besorolásuk szerint az A területhez tartoznak. A 2014-2020-as pénzügyi ciklusban összesen 13.295.015,00 euró ERFA forrás áll rendelkezésre a projektek tárfinanszírozására.

Hírek

Siker a „Project SLAM 2022” elnevezésű versenyen!

Brüsszel, 2022. október 27. A Right Profession projekt fontos eredményt ünnepel az Interreg Szlovénia-Magyarország programmal közösen, mert egy rendkívül látványos színpadi produkciót bemutatva elnyerte az Európai Bizottság különdíját a „Project Slam 2022” elnevezésű versenyen.

Ahol számít az együttműködés – háromszoros nyereség

Ahol számít az együttműködés – háromszoros nyereség: közelebb hozzuk a szlovén és magyar diákokhoz a határtérség kulturális örökségét, interaktív módon, történetmesélés útján jutnak élményekhez, és az e-documenta Pannonica web portált is hatékonyan használják az „EU in my school” kezdeményezésnek köszönhetően.

„Szőlőhegyi Piknik” – Egy sikeres rendezvény az Európai Együttműködés Napja 2022 égisze alatt

Az Európai Bizottság égisze alatt immár tizenegyedik alkalommal rendezik meg az Európai Együttműködés Napját Európa-szerte. 2022. szeptember 24-én, szombaton a "Szőlőhegyi piknik" rendezvény résztvevői a Wine picninc projekt eredményeit ismerhették meg.

Fiatal újságírók, figyelem!

Ez az év rólatok szól, fiatalok! Európa-szerte és az #InterregSIHU-ban is mind tudjuk, hogy van véleményetek, és nem féltek kimondani. Mi pedig szeretnénk hallani.
  © Copyright - ht - HU Interreg V-A Slovenia-Hungary