A Szlovén Köztársaság Fejlesztésért és Európai Kohéziós Politikáért felelős Kormányhivatalához tartozó Interreg V-A Szlovénia-Magyarország, Szlovénia-Ausztria and Szlovénia-Horvátország határon átnyúló együttműködési programok, összhangban az ide évi Európai Együttműködés Napja (EC day) „To go far, go together” szlogenjével, túrát szerveznek a Mariborsko Pohorje tetejére.
Jegyezze fel a dátumot a naptárjába és vegyen részt az Európai Együttműködés Napja 2017 keretében szervezett rendezvényünkön, melyre 2017. szeptember 23-án, szombaton kerül sor Szlovéniában.
A rendezvényen való részvétel ingyenes. A rendezvény résztvevőinek buszos transzfert biztosítunk a program régióiból valamint étkezést és innivalót. Önöknek csupán a jó hangulatról kell gondoskodniuk ezen a hétvégi kiránduláson. A rendezvény meghívója, részletes programja és a jelentkezési lap hamarosan elérhető lesz. További információkért látogasson el az EC-DAY honlapjára: www.ecday.eu.

Promotional video - Joint EC Day 2017 Event

Check out the promotional video of the joint EC-Day 2017 event of the three Cooperation Programmes!#InterregSIHU #InterregSIAT #InterregSIHR #ToGoFarGoTogether #ECDay2017

Objavil/a Interreg V-A Cooperation Programme Slovenia-Hungary dne 14. julij 2017