GO IN NATURE – Lezajlott a projekt záró bemutatója

A GO IN NATURE projekt keretében 2020.02.28-án, pénteken délelőtt, Muraszombatban került sor a projekt záróworkshopjára és a projekteredmények bemutatására, elsősorban az új, környezetbarát fejlesztések átadására és megtekintésére. E fejlesztések révén a Mura folyó menti terület vonzóbb lesz a látogatók számára, elsősorban rekreációs és környezteti nevelési szempontokból.

Muraszombat Város Önkormányzata a Mura folyó menti területet, mint jelentős turisztikai és természeti pontot már a múltban azonosította, a GO IN NATURE projekttel pedig az önkormányzat e térségében a legnagyobb fejlesztést valósította meg, amely a látogatók számára lehetővé teszi a védett terület természetbarát, kellemes és tanulságos átélését.

A Go In Nature projekttel továbbfejlesztették a turisztikai kínálatot a régióban, az elmúlt év során kialakították a regionális promóciós EXPANO centrumot, amely összeköti a Mura folyó két partján elterülő térség egyedülálló természeti és kulturális örökséget, az ott élő embereket és az ő történeteiket.
.