EMLÉKEZTETŐ! – Részvétel a Szlovénia-Magyarország határon átnyúló program társadalmi egyeztetésében

Ezúton kérjük, szíveskedjen felmérésünkben való részvételével közreműködni a következő, 2021-2027 közötti programidőszakra tervezett, határon átnyúló együttműködésre irányuló Szlovénia-Magyarország Interreg Program (Interreg SI-HU) előkészítésében.

Mivel ezeket a sorokat olvassa, feltételezzük, hogy érdeklődik Szlovénia és Magyarország határon átnyúló együttműködése iránt. Ezért örömünkre szolgálna, ha kitöltené kérdőívünket és megosztaná velünk véleményét a 2021-2027 közötti programidőszakra tervezett, határon átnyúló együttműködésre irányuló Szlovénia-Magyarország Interreg Program stratégia irányait illetően. Mindezt megteheti online kérdőívünk kitöltésével, amelyet a következő linken érhet el: ONLINE KÉRDŐÍV

A kérdőíves felmérés fő célja olyan információ és javaslatok összegyűjtése, amelyek révén az Interreg SI-HU programot olyan hatékony eszközzé tudjuk alakítani, amely határtérség fejlődését szolgálja.

Kérjük, szíveskedjen meglátásait az alábbi szempontok tekintetében megosztani velünk:

  1. a térség fejlődését érintő legnagyobb kihívások
  2. ezekre a kihívásokra milyen módszerekkel lehet a legmegfelelőbb választ adni
  3. hogyan értelmezzük a nehézségeket ahhoz, hogy sikeresen túljuthassunk rajtuk

Minden javaslatot és ötletet, amelyet megosztanak velünk, nagyra értékelünk.. A legtöbb kérdés feleletválasztós, vagy a rangsoroló jellegű (mindemellett minden esetben lehetőséget biztosítunk saját válaszának kifejtésére is), azonban szerepelnek olyan lényeges kérdések, amelyek megválaszolásával megismerhetjük az Ön véleményét és javaslatait.

Előre is köszönjük, hogy időt szakít a kérdőív kitöltésére és együttműködik velünk. Hozzájárulása kiemelten fontos szerepet játszik abban, hogy a következő program prioritásairól és célkitűzéseiről megfelelő ismeretek birtokában, megalapozott döntést hozhassunk.

A kérdőív kitöltéséhez nem szükséges személyes adatokat közölnie. A kérdőíves felmérés során összegyűjtött információt a Szlovénia-Magyarország Interreg Program Irányító Hatóság és a vele szerződésben álló, a 2021-2027 közötti Szlovénia-Magyarország Interreg Program előkészítéséért felelős szakértők használjak fel a programozás további folyamata során.

Az online kérdőív kitöltése 2021. április 8-ig lehetséges.

Örömünkre szolgálna, ha ezt a kérdőívet megosztaná mindenkivel, aki elkötelezett a téma iránt és részt venne felmérésünkben.

A Szlovénia-Magyarország Interreg Program Irányító Hatósága és Közös Titkársága ezúton fejezi ki köszönetét, hogy időt szakított véleménye kifejtésére. Hisszük, hogy együtt többet érhetünk el.