Megjelent az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Nyílt Pályázati Felhívása

A Szlovén Köztársaság Fejlesztési és Európai Kohéziós Politikáért felelős Kormányhivatala, mint a Program Irányító Hatósága az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében Nyílt Pályázati Felhívást tett közzé a 2014-2020-as programperiódusra. A Nyílt Pályázati Felhívás keretében szlovén és magyar jogosult pályázók pályázhatnak.  Ezen Nyílt Pályázati Felhívás keretében a projektek az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) Európai Területi Együttműködési célkitűzésének keretéből kerülnek társfinanszírozásra. A projektek társfinanszírozására az Európai Regionális Fejlesztési Alap forrásaiból 13.295.015 euró áll rendelkezésre.

Az Együttműködési Program átfogó célkitűzése, hogy a Régió olyan területté váljon, amely vonzó élőhelyet, munkahelyet, befektetési lehetőséget biztosít úgy, hogy a helyi természeti és kulturális értékekre épít a turizmusban, ezen keresztül katalizálva a teljes térség fejlődését, másrészről pedig megcélozza a közös határtérségi problémák megoldását a határon átnyúló együttműködés szintjén. 

A pályázatok a Nyílt Pályázati Felhívás közzétételétől annak lezárásáig bármikor folyamatosan benyújthatók, mindaddig, amíg a források rendelkezésre állnak. Az első benyújtási határidő 2016. február 12. Az ezt követő pályázati benyújtási határidők a Program honlapján kerülnek közzétételre.

A Pályázati Csomag, mely tartalmazza a Megvalósítási Kézikönyvet Kedvezményezettek számára, a Vezető Partner nyilatkozat, a Projektpartner nyilatkozat, a Támogatási Szerződés és a Partnerségi megállapodás mintáját, valamint az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Programot a www.si-hu.eu/si2 honlapon érhető el.

Figyelem! A pályázat csak és kizárólag az elektronikus Monitoring Rendszeren (eMS) keresztül nyújtható be.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja