JÓVÁHAGYÁSRA KERÜLT AZ ELSŐ PROJEKT

Az Interreg V-A Szlovénia – Magyarország Együttműködési Program jóváhagyta a pályázatok első benyújtási körében a GREEN EXERCISE rövid című projektet. A mintegy 880.000 EUR ERFA társfinanszírozás az elkövetkező években kerül átutalásra a projektpartnerség részére.

A 2016. május 25-26-én, Keszthelyen megtartott ülésén a program Monitoring Bizottsága 1 projektet választott ki finanszírozás céljából. Összesen 46 pályázat érkezett a pályázatok az első benyújtási határidejére. Ezek közül 11 került tartalmilag értékelésre. A sikeres projektpartnerséggel ezt követően megkötésre kerül a szerződés és hamarosan megkezdik tevékenységeiket, melyek keretében a határmenti területen a kulturális és természeti örökség láthatóságának növelése érdekében fejlesztenek ki turisztikai termékeket.

A Monitoring Bizottság döntései itt találhatók.

image3

Itt ragadjuk meg az alkalmat és mondunk köszönetet a kérdőívre adott válaszokért és véleményekért azzal kapcsolatban, hogy mennyire volt elégedett a pályázatok benyújtására vonatkozó eljárással.  Ezzel egyidejűleg szeretnénk megkérni, hogy szakítson idő arra, hogy kitölti a programunkra vonatkozó új kérdőívet, mert az Ön segítségével tehetjük ezt a programot még jobbá. Előre is köszönjük. A kérdőív itt érhető el.