Pályázóknak szóló workshop a pályázatok második benyújtási határidejének keretében

FotorCreatedAz Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 Nyílt Pályázati Felhívásának keretében a második benyújtási határidőt megelőzően egy workshop került megrendezésre a potenciális pályázók tájékoztatása érdekében.

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 Nyílt Pályázati Felhívásának második benyújtási határidejének keretében megrendezett workshopra Szlovéniában, Moravske Toplice-ben a Terme Vivat-ban 2016. június 14-én került sor.

A workshop keretében az Irányító Hatóság és a Közös Titkárság röviden ismertette a résztvevőkkel az Együttműködési Programot, a Nyílt Pályázati Felhívásra vonatkozó információkat, az első benyújtási határidővel kapcsolatos folyamatokat; összegezte a leggyakoribb adminisztratív hibákat, bemutatta a Költségek elszámolhatóságára vonatkozó szabályokat, a Tájékoztatásra és nyilvánosságra vonatkozó előírásokat, a pályázati formanyomtatvány mellékleteit és az elektronikus Monitoring Rendszert (eMS), amelyen keresztül nyújthatják be a pályázók a projektjavaslataikat.

A pályázatok második benyújtási határideje 2016. július 25-én jár le. A harmadik benyújtási határidő 2017 elejére várható.

A műhelyekkel kapcsolatos további információkért kattintson Pályázóknak szóló workshop a pályázatok második benyújtási határidejének keretében.