Szeretettel várjuk 2022. szeptember 24én, szombaton, a 2022. évi Európai Együttműködés Napja (EC Day) alkalmából megrendezésre kerülő „Szőlőhegyi Piknik” rendezvényünkre (Magyarország). A rendezvény a Szlovén Köztársaság Fejlesztésért és Európai Kohéziós Politikáért Felelős Kormányhivatala szervezésében, az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében, a Wine picnic projekt együttműködésével valósul meg.

Az eseményen köszöntő beszédet mond dr. Aleksander Jevšek miniszter, Szlovén Köztársaság Fejlesztési és Európai Kohéziós Politikáért felelős Kormányhivatala; Tanja Rener, az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Irányító Hatóságának vezetője, valamint Baracskai József, Zalaszentgrót Város polgármestere. A Wine picnic projektet Martincsevics István, a Zalai Borút Egyesület elnöke mutatja be.

A 6 km-es túra során megismerkedünk a projekttel és annak eredményeivel, meglátogatunk 4 pincét, megismerkedünk a helyi borokkal és termékekkel, az ebédet követően pedig színes kulturális program várja a résztvevőket.   

A rendezvényen való részvétel ingyenes. A szervezők biztosítják a résztvevők kíséretét a gyalogtúra során, továbbá gondoskodnak étkezésről a buszos utazás és a túra során, így Önöknek csak a jó hangulatot kell magukkal hozniuk!

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, kérjük, mielőbb jelentkezzen rendezvényünkre. A regisztráció 2022. szeptember 19-ig lehetséges. Az eseményen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt.

Kérjük, az esetleges határellenőrzésekre való tekintettel szíveskedjen érvényes, személyazonosságát igazoló dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél) magával hozni. Ne feledje, hogy Magyarországon a hivatalos pénznem a forint (HUF). Kérjük, gondoskodjon arról, hogy öltözete megfelelő legyen a túrázáshoz.

Szeretettel várjuk Önöket, csatlakozzanak hozzánk és ismerjék meg programterületünket!

Regisztráció a rendezvényre egyénileg utazóknak

Regisztráció a rendezvényre Szlovéniából busszal utazóknak

Meghívó és program szlovén és magyar nyelven.

További információkért látogasson el az EC Day honlapjára: www.ecday.eu

Kérdés esetén keressen minket: +386 1 400 3162.