Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Monitoring Bizottság 6. ülésének keretében sor került a pályázatok 5. beadási határidejének meghatározására. Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Nyílt Pályázati Felhívás rendszerében működik, amelynek értelmében a Nyílt Pályázati Felhívás kihirdetését követően a források kimerüléséig folyamatosan adhatók be pályázatok.

A Program keretében a pályázatok benyújtására nyitva álló 5. benyújtási határidő 2018. június 29-én 12:00 órakor (délben) zárul. A Nyílt Pályázati Felhívás és a Pályázati Csomag a Program honlapján található.

Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy a mai napon a Szlovén Köztársaság Hivatalos Közlönyében, valamint a Program honlapján a NYÍLT PÁLYÁZATI FELHÍVÁS menüpont alatt, illetve www.szechenyi2020.hu honlapon Korrigendum jelent meg a Nyílt Pályázati Felhíváshoz. A honlap hivatkozott menüpontjában a Megvalósítási kézikönyv Kedvezményezettek számára – 3. rész: Pályázás és értékelés új verziója is elérhető. A módosítások magát a pályázás folyamatát nem érintik, kizárólag a pályázatok adminisztratív megfelelőségének és jogosultsági ellenőrzésének eljárásrendjére vonatkoznak.

Sikeres pályázatbeadást kívánunk!