SIKERES WORKSHOPOT TARTOTTUNK A PÁLYÁZÓKNAK ÉS A JELENTÉSTÉTELRŐL

2018. május 8-án, kedden, a magyarországi Gosztolán került sor a jelentéstétellel kapcsolatos, valamint az 5. beadási határidő lehetséges pályázói számára megtartott workshopra.

A workshopon prezentáció hangzott el arról, miként lehet a beavatkozási logika szempontjából jó minőségű projekteket kidolgozni, és mik voltak az előző beadási határidőkben kapott pályázatok leggyakoribb hibái. A résztvevők megismerkedtek a tájékoztatás és kommunikáció során alkalmazandó programszabályokkal is. A délelőtti programot az eMS rendszeren keresztül történő jelentéstételről szóló előadás zárta.

A délután folyamán a 2. prioritási tengely két projektje mutatkozott be. Mindkét előadás központi témája az volt, hogy hogyan lehet sikeres és jóváhagyott projektet előkészíteni. Ezekben a projektekben is voltak hibák a korábbi beadási körökben, amiket szakmai segítséggel korrigálni tudtak. A délutáni szekció befejezéseként kerekasztal-beszélgetésre került sor, melynek témája a 2. prioritási tengelyre benyújtandó projektek előkészítése volt, különös tekintettel azokra a területekre, ahol a leggyakoribb hibák előfordultak. A kedvezményezettek ötleteket kaptak arra, hogy hogyan tudják még fókuszáltabbá és jobban előkészítetté tenni projektjeiket. A vitában a jelen levők aktívan részt vettek, és hasznos információkat kaptak az Irányító Hatóságtól és a Közös Titkárságtól.

A jelentéstételi workshopról további információkért kérjük, kattintson ide.

A TV AS rövid híradása a rendezvényről itt tekinthető meg.