Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Közös Titkársága (KT) 2019. április 1-én nyílt versenyfelhívást tett közzé „Legjobb SI-HU Projekt” cím odaítélésére. FIGYELEM! A pályázatok beadásának első határideje 2019. szeptember 30.

A „Legjobb SI-HU Projekt” cím elnyerésére a projektpartnerek közös döntése alapján befejezett projektekkel lehet jelentkezni. Pályázni a Versenyfelhívásban található formanyomtatvánnyal lehet, ami tartalmazza annak indoklását, hogy miért érdemes a projekt a „Legjobb SI-HU Projekt” címre, valamint a projekt eredményeiről szóló rövid vezetői összefoglalót. A pályázatokat angol nyelven kell megfogalmazni. A „Legjobb SI-HU Projekt” cím odaítélésére a Közös Titkárság tesz javaslatot a beadott pályázatok értékelése után, a döntést az Irányító Hatóság hozza meg.

A nyertes projektek partnerei a „Legjobb SI-HU Projekt” címet megemlíthetik jövőbeni pályázataikban, használhatják kiadványaikban, publikációikban, kifüggeszthetik irodáikban, stb. A „Legjobb SI-HU Projekt” cím materializált formája olyan bizonyítvány, amelyet az összes érintett partner meg fog kapni. A „Legeslegjobb SI-HU Projekt” cím használatára az a projekt lesz majd jogosult, amely a „Legjobb SI-HU Projekt”-ek között a legmagasabb pontszámot éri el. Jutalma egy projektvideó elkészítése lesz, amit az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program finanszíroz.

További és részletes információk, illetve a Pályázati formanyomtatvány a Versenyfelhívásban található. A dokumentumok kizárólag angol nyelven érhetők el a következő linken:

Ne felejtsék el beadni pályázatukat a Legjobb SI-HU Projekt cím megszerzésére!