A programhatóságok működését érintő változások a COVID-19 helyzetben

Ezúton értesítjük Önöket, hogy az InterregV-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Irányító Hatóságának és Közös Titkárságának munkatársai, a koronavírus járvány -amely COVID-19 megbetegedés okozója -kitörése okán elrendelt rendkívüli körülményekre való tekintettel, feladataikat 2020. március 16. hétfőtől, otthoni munkavégzés keretében látják el, további rendelkezésig. Ez az intézkedés biztosítja a program megvalósításának lehetőség szerinti gördülékeny lebonyolítását, jelen körülmények ellenére is.

Minden olyan ügyben, amely projektjükmegvalósításához, vagy monitoringjához kapcsolódik, szerződés menedzsereinket elérhetik az eMS rendszeren keresztül (mailbox funkció) felhasználói nevükre címzett üzenetben, e-mailen és személyes telefonszámaikon. Előfordulhat azonban egyes, rendszeresen alkalmazott technikai folyamatok esetében, hogy azok a veszélyhelyzetre való tekintettel átmenetileg nem lesznek elérhetőek, ezúton is kérjük szíves megértésüket.

Minden más ügyben kérjük, asi-hu.svrk@gov.sie-mailcímre szíveskedjenek üzenetet küldeni, továbbátelefonon reggel 9 és délután 15 óra között állunk rendelkezésükre kérdéseik esetén.Minden további tájékoztatást és útmutatást a program és a projektek megvalósítását illetően a program weboldalán teszünk közzé a jövőben.Reméljük, hogy az élet mihamarabb visszaáll a normál kerékvágásba. Addig is minden jót kívánunk Önöknek, mindenekelőtt jó egészséget!

Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Irányító Hatósága és Közös Titkársága