Bárhol is legyünk, egy dolog biztos: van szomszédunk. Legyen az otthonunk, vagy a munkahelyünk, mindig van, akihez fordulhatunk, akihez szólhatunk, aki segítő kezet nyújthat. Minden kapcsolat, különösen a szomszédság, még ennél is többet rejt magában: a lehetőséget, hogy együtt még nagyobb eredményeket érjünk el. Ez a gondolat határozza meg munkánkat az Interreg-ben már 30 éve.

Mit jelent számunkra a szomszédság? Kulcsot a boldoguláshoz, lehetőséget a látókörünk bővítésére. Nyitottá tesz bennünket, erősíti a kulturális sokszínűségbe vetett hitünket, ezen kívül életre szóló barátságokkal ajándékoz meg minket.

Ön számára mit jelent a szomszédság? Mi, a szomszédos Ausztria-Magyarország, Szlovénia-Magyarország és Szlovénia-Ausztria Interreg programok összefogtunk, hogy egy verseny keretében kideríthessük! Mivel tudjuk, számtalan kifejezésmód létezik, ebben az esetben csak annyi a teendő, hogy készítsen valamit, ami az összetartozást szimbolizálja, és kifejezi a szomszédság iránti érzéseket.

Ha elkészült a mű – lehet kép, rajz, fotó, videó vagy éppen dal – nincs más hátra, mint feltölteni az online jelentkezési lapunkon keresztül. Számunkra minden pályázat ugyanolyan értékes, azonban nem lenne verseny, ha nem hirdetnénk győzteseket. 6 győztest választunk, és ajándékozunk meg a 3 program promóciós tárgyaival, illetve természeti élményekkel, a projektjeink felajánlásával.

Szívesen fogadunk mindent, amit örömmel készít a „mindenkinek van szomszédja” szlogen jegyében.

Készen áll? Kattintson ide a jelentkezéshez!

Felhasználási feltételek (EN)

Pályázati felhívás (EN)