Szeretettel várjuk, 2020. szeptember 18-án, pénteken, az Európai Együttműködés Napja (EC Day) 2020 alkalmából megrendezésre kerülő túrán, Szlovéniában.

A rendezvény a Szlovén Köztársaság Fejlesztésért és Európai Kohéziós Politikáért Felelős Kormányhivatala szervezésében, az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében, a Mura Raba Tour projekt együttműködésével valósul meg. A rendezvényen való részvétel ingyenes.

A túra az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program keretében társfinanszírozott Mura Raba Tour projekt területén halad majd, Szlovéniában. Markovci (TNC Peterloug, Markovci 93, 9204 Šalovci) községben kezdődik és záró állomása is ott lesz.

Szeretettel várjuk Önöket, csatlakozzanak hozzánk és ismerjék meg programterületünket!

A szervezők biztosítják a résztvevők kíséretét a gyalogos túra során, továbbá gondoskodnak étkezésről a túra végén, így Önöknek csak jó hangulatot kell magukkal hozni! Valamennyi, a helyszínen regisztrált résztvevő promóciós ajándékot is kap.

Mivel a résztvevők létszáma korlátozott, kérjük, a lehető leghamarabb jelentkezzen rendezvényünkre. Az eseményen minden résztvevő saját felelősségére vesz részt. Ezen kívül kérjük, az esetleges határellenőrzésekre való tekintettel szíveskedjen érvényes, személyazonosságát igazoló dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél) magával hozni.

A jelenlegi COVID-19 egészségügyi válsághelyzet okán elrendelt higiéniai előírásokat a rendezvény résztvevői kötelesek betartani.

Jelentkezéshez kattintsanak a következő linkre: http://www.si-hu.eu/en2/sihu_ec-day_2020_hiking_tour/

Meghívó és részletes program

További információkért látogasson el az EC Day honlapjára: www.ecday.eu.