MEGJELENT A KÖZBESZERZÉSI FELHÍVÁS A 2021-2027 KÖZÖTTI IDŐSZAK INTERREG PROGRAMJÁNAK KIDOLGOZÁSÁRA

A Szlovén Köztársaság Fejlesztési és Európai Kohéziós Politikáért felelős Kormányhivatala közbeszerzési felhívást jelentetett meg külső szakértő kiválasztására, a 2021-2027 közötti időszak határon átnyúló Szlovénia-Magyarország Interreg Program dokumentációjának előkészítése, kidolgozása, továbbá a kidolgozás során szakértői közreműködés biztosítása tárgyában.

A közbeszerzés célja külső szakértői szolgáltatás beszerzése a Szlovénia-Magyarország Interreg Program 2021-2027 előkészítésére, amely Szlovénia-Magyarország határtérségének (programterület) átfogó, területi- és társadalmi-gazdasági elemzését és az elemzés eredményein alapuló programstratégia elkészítését foglalja magában. Továbbá szakértői közreműködés biztosítását a Programozó Testület (Programming Task Force) számára a programozási folyamat során, egészen az Interreg program Európai Bizottság részére történő benyújtása, ill. annak, az Európai Bizottság általi elfogadása időpontjáig.

Az ajánlattételi felhívás a Szlovén Köztársaság Közbeszerzési Portálján jelent meg szlovén nyelven, és az alábbi linken érhető el: https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=367617.

A tenderdokumentáció (eredeti változatban szlovén nyelven és angol nyelvű fordításban) az alábbi linken érhető el: tender dokumentáció.

A szlovén és angol nyelvű tender dokumentáció közötti esetleges eltérések esetében, az eredeti, szlovén nyelvű dokumentáció az irányadó.

Az ajánlatok beadási határideje 2020. október 5., délelőtt 9:00 óra.