Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Közös Titkársága (KT) nyílt versenyfelhívást tesz közzé „Legjobb SI-HU Projekt” cím odaítélésére.

A „Legjobb SI-HU Projekt” cím elnyerésére a projekt záródátumát követően lehet jelentkezni, a projektpartnerek közös döntése alapján. A pályázatnak tartalmaznia kell a projekt eredményeiről szóló rövid vezetői összefoglalót, valamint annak indoklását, hogy miért gondolják a partnerek, hogy projektjük érdemes a „Legjobb SI-HU Projekt” címre. A pályázatokat angol nyelven kell megfogalmazni. A pályázatok beadásának második határideje 2020. szeptember 30. További beadási határidők a Versenyfelhívásban találhatók.

A „Legjobb SI-HU Projekt” cím odaítélése a beadott pályázatoknak a Versenyfelhívásban szereplő szempontok alapján történő értékelése után történik. A döntést a KT javaslata alapján az Irányító Hatóság hozza meg.

A nyertes projektek partnerei a „Legjobb SI-HU Projekt” címet megemlíthetik jövőbeni pályázataikban, használhatják kiadványaikban, publikációikban, kifüggeszthetik irodáikban, stb. A „Legjobb SI-HU Projekt” cím materializált formája olyan bizonyítvány, amelyet az összes érintett partner meg fog kapni. A „Legeslegjobb SI-HU Projekt” cím használatára az a projekt lesz majd jogosult, amely a „Legjobb SI-HU Projekt”-ek között a legmagasabb pontszámot éri el. Jutalma egy projektvideó elkészítése lesz, amit az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program finanszíroz.

További és részletes információk, illetve a Pályázati formanyomtatvány a Legjobb SI-HU Projekt beadására irányuló Versenyfelhívásban található. A dokumentumok kizárólag angol nyelven érhetők el a következő linkeken

Zavartalan projekt megvalósítást és sikeres pályázást kívánunk a Legjobb SI-HU Projekt cím megszerzéséhez!

Az Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési Program Közös Titkársága