Vabimo vas na dogodek „Piknik v vinogradu”, ki bo potekal v soboto, 24. septembra 2022, na Madžarskem, v okviru Dneva evropskega sodelovanja (EC day) 2022. Dogodek organizira Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko v okviru čezmejnega programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska v sodelovanju s projektom Wine picnic.

Na dogodku was bodo pozdravili g. dr. Aleksander Jevšek, minister v Službi Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, ga. Tanja Rener, vodja organa upravljanja programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska in g. József Baracskai, župan mesta Zalaszentgrót. Projekt Wine picnic bo predstavil g. István Martincsevics, predsednik Zalai Borút Egyesület (Društvo Vinske poti Zala).

Na 6 km dolgem pohodu se bomo seznanili s projektom in njegovimi rezultati, obiskali štiri vinske kleti, degustirali lokalna vina in spoznali lokalne produkte. Po kosilu bomo lahko udeleženci uživali v pestrem kulturnem programu.

Dogodek je za udeležence brezplačen. Za avtobusni prevoz iz Slovenije na lokacijo dogodka, ter za spremstvo na pohodu in hrano bo poskrbljeno, s seboj morate prinesti le dobro voljo!

Ker je število udeležencev omejeno vas prosimo, da se na dogodek prijavite čimprej. Registracija bo možna do 19. septembra 2022. Udeležba na dogodku je na lastno odgovornost.

V kolikor se nam boste pridružili in pri tem zapeljali čez mejo, ne pozabite na veljavni osebni dokument (osebna, potni list). Ne pozabite, da je na Madžarskem uradna veljavna valuta forint (HUF). Prosimo, poskrbite, da boste oblečeni dogodku primerno.

Vabljeni ste skupaj s svojimi družinami! Pridružite se nam in spoznajte naše programsko območje!

Registracije za udeležence z lastnim prevozom

Registracija za udeležence z avtobusnim prevozom iz Slovenije

Vabilo in program v slovenskem in madžarskem jeziku.

Za več informacij o EC DAY obiščite spletno stran www.ecday.eu.

V primeru vprašanj smo vam na voljo na naslednji telefonski številki: +386 1 400 3162.

Veselimo se druženja z vami.

 

Lepo vas pozdravljamo,

Program Interreg Slovenija-Madžarska