VABILO NA POHOD PO MARIBORSKEM POHORJU!

Vabimo vas, da se v soboto, 23. septembra 2017  udeležite pohoda po Mariborskem Pohorju v okviru Dneva evropskega sodelovanja (EC DAY) 2017. 

Dogodek organizira Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko v okviru treh čezmejnih programov sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska, Slovenija-Hrvaška in Slovenija-Avstrija in je za udeležence brezplačen.

Pohod bo potekal po nezahtevni gozdni poti in bo odlična priložnost za druženje med programi in udeleženci pohoda. Vabljeni ste skupaj s svojimi družinami! Pridružite se nam in spoznajte naše programe in projekte!

Organizatorji zagotovimo avtobusni prevoz iz programskih območij, brezplačno vožnjo z vzpenjačo, hrano, pijačo in živo glasbo, vi pa dobro voljo! Vsi prijavljeni udeleženci pohoda boste prejeli tudi nahrbtnik.

Ker je število udeležencev omejeno vas prosimo, da se na dogodek prijavite čimprej na sledečo spletno stran: www.si-at.eu/en2/ec-day-2017. V kolikor se boste dogodka udeležili z organiziranim avtobusnim prevozom, bodite pri prijavi pozorni na pravilno izbiro vstopne postaje in na navedene ure odhoda. Udeležba na pohodu je na lastno odgovornost. v kolikor se nam boste pridružili in pri tem zapeljali čez mejo, ne pozabite na veljavni osebni dokument (osebna, potni list).

 

Vabilo s programom

Opis posameznih točk.

Pregled avtobusnih prog.

 

Za več informacij o EC DAY obiščite spletno stran EC DAY 2017.