V okviru priprav na Evropski dan sodelovanja 2019 (EC Day 2019), Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska napoveduje amaterski video natečaj.

Natečaj je odprt za vse državljane in prebivalce programskega območja, vključno z dijaki in študenti. V videoposnetkih, ki naj trajajo največ 40 sekund, želimo, da odgovorite na vprašanje »Zakaj si Evropa?« (“Why EUROPE IS YOU?”). V zanimivem kratkem filmu poiščite in delite svoje zamisli/ideje, kako vam je v korist biti prebivalec EU! Video je lahko v slovenskem, madžarskem ali angleškem jeziku.

 

Video posnetki morajo biti predloženi Skupnemu sekretariatu Programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska pred 30. junijem 2019. Finaliste bo izbrala žirija, splošna javnost pa bo z glasovanjem izbrala zmagovalni video. Avtorju nagrajenega videa bodo podeljeni dve pametni uri in uradno priznanje o dosežku na dnevu EC 2019, ki ga bo organiziral Program sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska.

Za več podrobnosti o natečaju, tehničnih posebnosti videoposnetkov, zahtevah za oddajo, prosimo, preberite priložena navodila, ki so na voljo v angleškem jeziku.