Vabimo vas, da se v petek, 18. septembra 2020 udeležite rekreativnega pohoda v okviru Dneva evropskega sodelovanja (EC DAY) 2020.

Dogodek organizira Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko v okviru čezmejnega programa sodelovanja Interreg V-A Slovenija-Madžarska v sodelovanju z projektom Mura Raba tour Dogodek je za udeležence brezplačen.

Pohod bo potekal na območju izvajanja projekta Mura Raba Tour, ki je sofinanciran v okviru programa Interreg Slovenija-Madžarska. Začetek in konec pohoda bo v Markovcih (TNC Peterloug, Markovci 93, občina Šalovci) , v Sloveniji.

Vabljeni ste da se nam pridružite in spoznate naše programsko območje!

Organizatorji zagotavljajo spremstvo na poti, brezplačno hrano na začetku in ob zaključku, vi pa dobro voljo! Vsi prijavljeni udeleženci dogodka boste prejeli tudi promocijsko darilo.

Ker je število udeležencev omejeno vas prosimo, da se na dogodek prijavite čimprej. Udeležba na dogodku je na lastno odgovornost. V kolikor se nam boste pridružili in pri tem zapeljali čez mejo, ne pozabite na veljavni osebni dokument (osebna, potni list).

V luči trenutne situacije vezane na COVID vas prosimo da upoštevate higienska navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Za prijavo kliknite na ustrezno povezavo: http://www.si-hu.eu/en2/sihu_ec-day_2020_hiking_tour/

Vabilo s programom

Za več informacij o EC DAY obiščite spletno stran www.ecday.eu.