Kjer koli že ste, eno je gotovo: imate soseda. Naj bo to doma, na vašem delovnem mestu vedno se najde kdo, na katerega se lahko obrnete, se pogovorite in ki vam lahko pomaga. Še več: v vsaki povezavi, zlasti to velja za sosesko, je vedno priložnost, da skupaj dosežemo nekaj večjega. Ta misel zaznamuje naše delo v Interreg-u že 30 let.

Kaj nam pomeni soseska? Ključ do blaginje, priložnost za širšo perspektivo, ohranja nas odprte, nas spodbuja, da verjamemo v kulturno raznolikost in nas obdaruje z doživljenjskimi prijateljstvi.

Kaj vam pomeni soseska? Programi Interreg Avstrija-Madžarska, Slovenija-Madžarska in Slovenija-Avstrija smo se združili, da bi to ugotovili v okviru natečaja! Kot vemo, obstaja več milijonov načinov, kako izraziti svoja čustva, zato je vse, kar vam je treba storiti le, da ustvarite nekaj, kar vas spominja na povezanost ali izraža vaše misli o soseščini.

Ko dokončate svoje umetniško delo, naj bo to slika, risba, fotografija, videoposnetek ali celo pesem, je vse, kar morate storiti to, da se prijavite preko našega spletnega prijavnega obrazca in naložite svoj izdelek! Za nas so enako dragocene vse prijave, vendar ne bi šlo za pravi natečaj, če ne bi razglasili zmagovalcev. Izbranih bo 6 zmagovalcev, ki bodo nagrajeni s promocijskimi izdelki vseh treh programov ter izkušnjami v naravi, ki jih ponujajo naši projekti.

Naredite tisto, kar vas osrečuje in ustreza sloganu “Vsak ima soseda”.

Ste pripravljeni? Kliknite tukaj, da se zdaj prijavite!

Pogoji sodelovanja (EN)

Razpis za umetniška dela (EN)