Obveščamo vas, da bodo zaposleni v okviru Organa upravljanja in Skupnega sekretariata čezmejnega programa Interreg SI-HU zaradi izrednih okoliščin vezanih na izbruh koronavirusa, ki povzroča bolezen COVID-19, od ponedeljka, 16. 3. 2020 pa vse do preklica, delo opravljali od doma. S tem želimo zagotoviti, da bi programske zadeve kljub nastalim okoliščinam potekale čimbolj nemoteno. 

Za vsa vprašanja, ki so povezana z izvajanjem in spremljanjem projektov so skrbniki pogodb dosegljivi preko uporabniških imen skrbnikov ESRR pogodb v sistemu eMS (pošta), na njihovih elektronskih poštnih naslovih ter telefonskih številkah posameznih skrbnikov. Ker gre pri komunikacijskih rešitvah za tehnične rešitve v izrednih primerih, vas ob morebitnem nedelovanju posamezne komunikacijske rešitve prosimo za razumevanje.

Vse ostale zadeve rešujemo preko elektronske pošte si-hu.svrk@gov.si oziroma preko telefona med 9. in 15. uro.

Vse nadaljnje informacije in morebitni splošni napotki vezani na izvajanje programa in projektov bodo objavljeni na spletni strani programa.

V upanju, da se nastala situacija čimprej povrne v normalno stanje vas lepo pozdravljamo in vam želimo da pri tem ostanete zdravi.

Organ upravljanja in Skupni sekretariat Interreg V-A Slovenija-Madžarska